Ticker

6/recent/ticker-posts

Template Sijil Penghargaan

Template Sijil Penghargaan

Template Sijil Penghargaan

Assalamualaikum kepada semua, disini dikongsikan template Sijil dalam powerpoint bagi memudahkan guru atau pelajar yang menganjurkan program bagi memberi penghargaan kepada peserta dan pemenang. Dengan ada sijil ia membuatkan seseorang itu lebih bersemangat untuk menyertai program atau pertandingan dianjurkan.

Dimusim PdPR ini, guru boleh menggunakan sijil ini bagi menarik minat pelajar untuk menyertai kelas PdPR. Sijil ini terpulang kepada guru samaada ingin memberi secara bercetak ataupun secara atas talian sahaja melalui Whatsapp atau Telegram.

Namun, tidak semestinya dengan ada sijil ini mampu menarik minat 100% pelajar untuk menyertai kelas PdPR. Hal ini demikian kerana, ada pelajar akan lebih semengat apabila diberi penghargaan ada juga sebaliknya namun ia sebagai usaha kita yang sedikit sebanyak dilihat oleh pelajar dalam menarik minat pelajar untuk lebih semengat untuk menyertai kelas PdPR.

TATACARA MENGUBAH SIJIL

  • Ubah logo mengikut kehendak anda sama ada hendak letak logo sekolah atau sebaliknya (pergi logo right klik - change picture) 

    Template Sijil Penghargaan

  • Cari gambar yang dikehendaki.

    Template Sijil Penghargaan

  • Ubah Nama Sijil Penghargaan mengikut kehendak anda.
  • Size Sijil ini ialah A4

Sila download template disini (template ini dalam powerpoint)


Untuk mendapatkan info terbaru tekan di telegram ini


Semoga dengan adanya sijil ini ia mampu memberi suntikan semangat kepada pelajar dalam mengikuti kelas PdPR.
Catat Ulasan

0 Ulasan